Sunday, March 27, 2011

Cerita Ceriti...

Ari Jumaat lepas, aku cuti, pasal nak prepare House Warming...
Belah pagi ku kemas rumah...
Belah petang keluar beli barang2 ngan mak & ain...
Belah malam, bawak atok makan kat d'dusun....
Aku suka air gelas besar kat situ...Gelas dia, betul2 BESAR PUNYA... :-)
Ni gambar makan malam tuh....


Alongku yg sering perasan dirinya cun.... Hehehhe... Sukati ko la along...

Malam itu, makngah , pakngah & nurul pun ada... Kira makan besar la... Thanks to along & asiah yg sponsor makan pada malam itu... Hehehhe...

Ayah & atok... Fyi, atok i berusia 81 tahun & beliau masih sihat & cergas.... :-)

Firas minum air papanya... Tgk la rupa firas...comot tak hingat....ehehheh...luv u son... :-)
Mee nya lebih byk jatuh ke bawah dari yg masuk ke mulut... He likes mee goreng so much... :-)

Malam tuh, atok memilih utk tidur di rumah ku...
Seronoknye rasa hati, atok nak tido di rumah...
Seingat aku, atok belum pernah tido di rumah cucu2nya yg lain....
Bangun pagi keesokan harinya, atok beritahu dia tido nyenyak, angin sepoi-sepoi bahasa gitu, & he's comfortable tido di rumah ku...
Ku pun mengajak atok utk tido lagi dirumahku masa akan dtg...
Luv u atok... :-)

Okies, itu sahaja cerita ceriti kali ini... :-)
Selamat malam & Assalamualaikum...

~Asiah Ishak~
11.12 malam, 27 March 2011, Ahad

2 comments:

  1. di depan rumah ku..ehehhe... kat sebelah kolam pancing... :-)

    ReplyDelete