Monday, February 6, 2012

Congrates Ez... :-)

Assalamualaikum...
Pagi semalam dpt berita gembira dr bestfren ever aku ni...
Dapat new boboiboy... :-)
Yg terharunya, aku lah kawan yg pertama yg tahu...
Suka tau Ez ni, uat aku touching2 pepagi...
Ez, aku pun sama ngan ko, bila aku tau ku preggy, ko jugak org pertama yg aku bgtau... :-)

So semalam, dlm kul 4 petang, ku gerak balik kl, singgah Manjaku kat Bangi, li hadiah utk lil' Boboiboy...
Mandi2 dulu, kasi wangi2 skit, pastu dlm kul 6.30 kami gerak ke PrinceCourt Hospital...
Kul 7 kami sampai spital...
This is my 1st time sampai PrinceCourt ni, hospital mcm hotel...
Cantik!

Bersama Ez... Tahniah, Luv... Selamat berpantang yer... I'm so happy bila dpt tau ko bersalin.... :-)

Inilah Nafiz Jr. Seberat 3.38kg... Welcome to the world... Jadi anak soleh yer... :-) Allamdulillah, lahir sama ngan Maulid Nabi s.a.w... :-)

Close up skit wajah baby baru ni... Fresh tau, umur tak sampai sehari lagi... :-)

Erm, syioknye dia menguap... Huarghhhhh.... :-)

Hadiah untuk baby yg sempat dicapai... Hope baby boy suka... :-)

Ez & Mz, congratulation again... Hidup korang makin meriah la, dah ada Nafiz & Nafiz Jr... Kena kerja keras lepas ni... Aku doakan korg sekeluarga selalu2 happy & dapat baby gurl lak lepas ni... :-)

Pesanan kepada Mz: Aku xsetuju ko nak jenguk Ez sebulan sekali... Lampau tul... Jaga BFF aku bebaik k, spt mana aku jaga dia dulu... Hehehhe... :-)

~Asiah Ishak~
12.09 noon, 6/2/12 Isnin

No comments:

Post a Comment