Thursday, August 11, 2011

CONGRATULATION NORAIN :-)

Assalamualaikum...
This entry aku dedicate untuk adik tersayang, Norain...
Congratulation dear...
I'm shaking for u...


The picture tells everything...
Result yang menentukan perjalanan pembelajaran beliau dlm mengejar cita-cita untuk menjadi seorang doktor...
Congrate sis...
Aku ada call mak td, to inform this good news, but mak crying, she so happy to now this...
She repeatedly say Alhamdulillah...
We happy for u...
All the best for ur future...
We proad of you...
Aku pun tak dpt nak cakap byk, sebab aku pun crying & shaking...
Sejuk2 tangan aku...
Nanti kita buat makan2 kat umah yer...
Ko cakap jer ko nak makan apa, aku banjer...
Hehehhe...
See u this weekend...
Agains, CONGRATULATION!!!

Ur sis,
Asiah Ishak


2 comments:

  1. Along just called me, bagitau, she just talk to mak... Mak bgtau dia, ayah pun mengalirkan air mata... Aku pun tercrying lagi...

    ReplyDelete
  2. congrats aini! =) seronoknya...

    ReplyDelete